Verfijnde balustrades in verschillende stijlen

Wenst u graag een balustrade voor uw woning of bedrijf? Laswerken Simoens & Joly is de specialist voor balustrades in regio Zedelgem. Puur vakmanschap, volledig op maat.

Nauwgezette techniek

Dankzij de uitgebreide ervaring van lassers Kurt en Davy kunt u telkens rekenen op een subliem resultaat dat zelfs uw verwachtingen overstijgt. Alles wordt vervaardigd op maat en in eigen atelier. Graag een balustrade met een opvallend karakter? Of heeft u het liever sober en strak? Bij Laswerken Simoens en Joly is nagenoeg alles mogelijk. Dit professioneel team stemt zich met veel plezier af op uw specifieke noden en wensen.

Ruime materiaalkeuze

Van inox, metaal en aluminium tot een afwerking met poedercoating, u heeft een ruime keuze aan diverse uitvoeringen passend bij de stijl van uw woning of kantoor. Of u nu een balustrade met strakke lijnen wenst, of liever een constructie met vloeiende accenten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Verder kunt u ook op Laswerken Simoens en Joly rekenen voor het vervaardigen van trappen op maat.

Benieuwd wat dit team van vakmannen voor u kan betekenen? Neem dan zeker even contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw project.