Trappen voor woningen en bedrijven

Laswerken Simoens & Joly is dé referentie voor het vervaardigen en plaatsen van trappen in regio Zedelgem, en dat merkt u. Doordat alles in eigen atelier gemaakt wordt, heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen in verschillende stijlen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op dit gemotiveerd team van lassers.

Voor binnen en buiten

Of u nu trappen voor binnen of buiten wenst, Kurt en Davy realiseren alle trappen in inox, metaal of aluminium met een afwerking en vorm naar wens. Dit gaat van een afwerking met een brede waaier aan kleuren tot een mat of hoogglanseffect. Daarnaast is het ook mogelijk om een bijhorende leuning of balustrade te laten maken voor een afgewerkt geheel. Dit ervaren team stemt zich volledig af op uw ideeën en wensen.

Industriële interieurs

Wist u dat de industriële look voor interieurs steeds populairder wordt? Zeker voor moderne woningen is dit een echte aanrader. Trappen in metaal, aluminium of inox ogen niet alleen heel verfijnd en eigentijds, ze zijn ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Benieuwd hoe Laswerken Simoens en Joly uit Zedelgem uw interieur een moderne uitstraling geven met laswerken op maat? Neem dan zeker even contact op voor een vrijblijvende bespreking en gratis prijsofferte.