Leuningen met kwaliteitsgarantie

Op zoek naar een professionele firma voor het vervaardigen van leuningen in Zedelgem en omgeving? Van trappen en balustrades tot leuningen, ervaren lassers Kurt en Davy nemen het allemaal voor hun rekening.

Focus op degelijkheid

Zeker voor het vervaardigen en plaatsen van leuningen, dient de focus gelegd te worden op degelijkheid. Indien u een beroep doet op Laswerken Simoens & Joly uit Zedelgem, mag u dan ook zeker zijn van een stevige leuning met een garantie op duurzaamheid. Dit team van experten is al jarenlang hét aanspreekpunt voor las- en constructiewerken op maat.

Alle hoogtes

Laswerken Simoens & Joly installeert uw leuning op maat op gelijk welke hoogte, en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Omdat alles in eigen atelier op maat gemaakt wordt, heeft u een ruime keuze aan verschillende uitvoer- en afwerkingsmaterialen. Van inox, metaal en aluminium tot een afwerking met poederlak met een mat of glanzend effect. Ook voor de vorm van de leuning staat dit duo van ervaren lassers open voor uw suggesties.

Benieuwd wat Laswerken Simoens & Joly voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog even contact op voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte op maat.